Team de Hoefslag

Raoul Meuwese

Raoul Meuwese

Chef-kok

"Als chef-kok van de Hoefslag is het mijn doel om onze gasten een totaal beleving te bieden waarin alles klopt. Ik kook gerechten op basis van de seizoenen, op een klassieke basis en op creatieve wijze gepresenteerd. Mijn signature dish is kreeft met kalf zwezerik, peterseliewortel, pomme fondant, spinazie en beurre blanc saus."

Marco Westra

Marco Westra

Maître/Bedrijfsleider

"De liefde voor het vak gastheerschap, wijnen en mooie gerechten zijn mijn grote drijfveer. In mijn vrije tijd doe ik graag inspiratie op bij (buitenlandse) wijnhuizen. Ik ben trots dat ik onderdeel mag zijn van de Hoefslag en een team van jonge mensen mag enthousiasmeren voor het horecavak."

Kasper Scholten

Kasper Scholten

Sommelier

"Drank is voor mij net zo belangrijk als eten; een mooi uitgekozen drankje kan een diner ervaring verrijken. Ik zie het als mijn taak om onze gasten te verwennen met mooie producten en de daarbij behorende smaken, en hen daarbij ook het verhaal achter het product te vertellen."

Karl van Baggem

Karl van Baggem

Executive chef

"Een ster verdienen is een ster koesteren" is een gevleugelde uitspraak van Karl van Baggem, executive chef van de Hoefslag. En daar plukt zijn gewaardeerde gast de aangename vruchten van. Want: "een ster is prachtig, maar een tevreden gast, dat is waar we het voor doen en waar het allemaal om draait"