Vergaderruimtes

“Unieke (vergader)ruimte met eigen terras”


De salon is de grootste ruimte van de Hoefslag en is gevestigd op de begane grond. De salon is een veelzijdige, lichte ruimte en beschikt over een eigen terras.

Zaalinformatie: de-salon

“Tijdens een plenaire bijeenkomst waant u zich in een bosrijke omgeving”


Een ruime, sfeervolle ruimte met veel invallend daglicht. Door de ruime speelse indeling biedt de ruimte uiteenlopende mogelijkheden. De ruimte kan geheel naar wens ingedeeld worden.

Zaalinformatie: bosch

“Rustige ambiance voor een besloten lunch of diner”


Een rustige compacte ruimte die ideaal is voor zakelijke bijeenkomsten voor gezelschappen tot maximaal 12 personen. Eveneens in te zetten als ruimte voor besloten lunches en diners.

Zaalinformatie: duin

“Een frisse ruimte voor kleine gezelschappen”


Een frisse kleurvolle ruimte. Heide leent zich uitstekend voor presentaties, vergaderingen en besloten diners tot maximaal 10 personen.

Zaalinformatie: heide

restaurant

“Unieke beleving in de groene omgeving van Bosch en Duin”


Zakelijk bijeenkomen en een gastronomische beleving gaan hand in hand bij de Hoefslag. Het met 1 Michelinster bekroonde restaurant vormt het perfecte decor voor een (zakelijke) lunch, een uitgebreid diner of een bijeenkomst met een groter gezelschap. Naast de lunch,- en dinerkaart biedt de Hoefslag een wisselend lunchmenu en het 'Beleef de Hoefslag' arrangement.

bistro

“Hét adres voor zakelijk dineren in ongedwongen sfeer”


In de bistro worden klassieke gerechten geserveerd in een sfeervolle, gezellige ambiance. De ultieme plek voor een culinaire beleving voor een aantrekkelijke prijs. De bistro is de trotse bezitter van een Bib Gourmand. Een ‘Bib’ wordt uitgegeven door Michelin aan restaurants met een zeer goed driegangenmenu voor maximaal 37 euro.

“De perfecte ruimte voor zakelijke ontmoetingen”


De bar is het centrale ontmoetingspunt van de Hoefslag. Door het prachtige interieur en de veelzijdigheid is de ruimte ideaal voor zakelijke afspraken, een vrijdagmiddagborrel met collega’s, een informele bijeenkomst met relaties of een receptie.