Over de Hoefslag

De Hoefslag is al bijna 110 jaar een begrip in Bosch en Duin. Voor het ontstaan van het huidige restaurant had het gebouw reeds een lange historie als uitspanning. In de periode 1975-1989 stonden de broers Martin en Gerard Fagel aan het roer.

Karl van Baggem zwaait sinds 2008 de scepter. Met zijn brigade zorgde hij ervoor dat Michelin in 2009 de Hoefslag na jaren van afwezigheid weer een Michelinster toekende. In 2016 behaalde het restaurant een 22e plaats in de Lekker500. Hiermee scoort de Hoefslag het hoogst van alle restaurants in de provincie Utrecht.

In juni 2015 is Karl van Baggem een samenwerking aangegaan met BHG. Als executive chef leidt hij samen met chef-kok Raoul Meuwese vol passie en energie het keukenteam van de Hoefslag.

Oktober 2015 heeft de Hoefslag een metamorfose ondergaan; een nieuw interieur, concept en huisstijl. De nieuwe Hoefslag is een ‘symbiose’ van fine dining, bistro, bar en conference: vier verschillende concepten onder één dak die elkaar positief versterken.