Wijnmakersdiner Trimbach’

Geniet op dinsdag 29 augustus van een heerlijk viergangendiner met wijnen van Trimbach. Maison Trimbach is een begrip in de Elzas. De wijnen staan niet voor niets in menig Michelinsterren restaurant op de kaart. Al 375 jaar is dit wijnhuis vooruitstrevend en wordt de naam Trimbach geroemd door internationale wijncritici. Zo krijgt Trimbach jaar op jaar een verdiende plek in de wereldberoemde top 100 lijst van Winespectator, één van de belangrijkste wijntijdschriften. In veel Elzaswijnen vind je veel zoetheid in de wijnen. Trimbach kenmerkt zich door z’n droge en elegante stijl. De wijnen staan bekend om hun goede bewaarpotentieel.

Aanvang: 18:30 uur
Diner: 19.00 uur
Kosten: € 75 euro p.p.
Wij raden u aan tijdig te reserveren!

Koeling leegverkoop, zaterdag 29 juli!

Koeling leegverkoop, zaterdag 29 juli!
Vanaf a.s. zondag gaat het restaurant even dicht voor de zomersluit, dus de koeling moet leeg! Laat u verrassen en krijg zaterdag 2x zoveel gangen.*
4 gangen -> 8 gangen
3 gangen -> 6 gangen
2 gangen -> 4 gangen

De gehele zomer bent u van harte welkom om te genieten van de Bib gourmand gerechten in de Bistro. De Bistro is van dinsdag t/m zaterdag vanaf 17.00 geopend. Het is zaterdag 29 juli niet mogelijk om a la carte te eten. *excl. dranken
Wij raden u aan tijdig te reserveren!

14 & 15 Juli | Fruits de Mer buiten de kaart

Helemaal naar Frankrijk rijden om daar fruits de mer te eten is niet nodig. Aankomend weekend serveert de Hoefslag voor de liefhebber buiten de kaart in zowel de bistro als het restaurant Fruits de Mer met diverse schaal en schelpdieren.

Fruit de mer2

Fruits de Mer 49 euro p.p.
Fruits de Mer Royal 65 euro p.p.
(Te bestellen vanaf 2 personen)

Reserveer een tafel

Marco’s Vrijmibo

U bent  vrijdag 7 juli weer van harte welkom bij Marco’s Vrj-Mi-Bo, dé vrijdagmiddagborrel! Onze maître Marco presenteert een bijzondere selectie open wijnen, chef Raoul verzorgt uiteraard heerlijke gerechtjes van de barkaart zorgt ervoor dat we het weekend fantastisch gaan inluiden! Vertel het aan vrienden, collega’s en relaties en blok 7 juli vanaf 16.00 uur in de agenda. De borrel zal plaatsvinden in de tuin en het terras van de Hoefslag

> Na de borrel dineren in de Hoefslag? Vergeet dan niet tijdig te reserveren (vol = vol)
> Geen zorgen over wie de BoB is? Maak gebruik van onze thuisbrengservice

Foodreporter | Wilde zomer

Hoewel het wildseizoen al even achter ons ligt, willen we u deze mooie video die ‘Food Reporter’ maakte over het favoriete wildgerecht van onze chef Raoul Meuwese niet onthouden.
We zouden bijna weer zin krijgen in de herfst!