Marco’s Vrijmibo

U bent  vrijdag 6 oktober weer van harte welkom bij Marco’s Vrj-Mi-Bo, dé vrijdagmiddagborrel! Onze maître Marco presenteert een bijzondere selectie open wijnen, chef Raoul verzorgt uiteraard heerlijke gerechtjes van de barkaart. Het team de Hoefslag zorgt ervoor dat we het weekend fantastisch gaan inluiden! Vertel het aan vrienden, collega’s en relaties en blok 6 oktober vanaf 16.00 uur in de agenda.

> Na de borrel dineren in de Hoefslag? Vergeet dan niet tijdig te reserveren
> Geen zorgen over wie de BoB is? Maak gebruik van onze thuisbrengservice

Wildavond – Zaterdag 14 oktober

Al uw zintuigen worden geprikkeld tijdens de ‘Wildavond’ op zaterdag 14 oktober aanstaande. De vuurkorven branden, de Hoefslag is in stijl aangekleed en jagers vertellen over hun passie voor wild.

Chef Raoul en zijn team zorgen deze avond voor een onvergetelijke beleving van wildgerechten. Het viergangenmenu is klassiek en toch verrassend zoals u van de Hoefslag gewend bent. Uiteraard zorgt maître Marco voor bijzondere bijpassende wijnen.

Datum:         14 oktober 2017
Ontvangst:    Vanaf 18.00 uur
Meer informatie: Klik hier

Wild dining

 

Chef Raoul kookt in Wenen!

Maandag 11 september is onze chef Raoul Meuwese samen met sous chef Frank de Heer te gast in Wenen op uitnodiging van Norman Etzold. Norman Etzold heeft in het verleden stage gelopen bij de Hoefslag en is nu Chef de Cuisine bij Palais Hansen Kempinski in Wenen. Samen met chef Ulrich Heimann van Le Ciel (in Duitsland) gaan de sterrenchefs koken tijdens een uniek culinair event ter gelegenheid van het nieuwe seizoen.

flyer hoefslag Wenen 

Wijnmakersdiner Trimbach’

Het wijnmakersdiner is helemaal vol gereserveerd, er volgt snel een nieuw wijnmakersdiner!=

Geniet op dinsdag 29 augustus van een heerlijk viergangendiner met wijnen van Trimbach. Maison Trimbach is een begrip in de Elzas. De wijnen staan niet voor niets in menig Michelinsterren restaurant op de kaart. Al 375 jaar is dit wijnhuis vooruitstrevend en wordt de naam Trimbach geroemd door internationale wijncritici. Zo krijgt Trimbach jaar op jaar een verdiende plek in de wereldberoemde top 100 lijst van Winespectator, één van de belangrijkste wijntijdschriften. In veel Elzaswijnen vind je veel zoetheid in de wijnen. Trimbach kenmerkt zich door z’n droge en elegante stijl. De wijnen staan bekend om hun goede bewaarpotentieel.

Aanvang: 18:30 uur
Diner: 19.00 uur
Kosten: € 75 euro p.p.
Wij raden u aan tijdig te reserveren!

Koeling leegverkoop, zaterdag 29 juli!

Koeling leegverkoop, zaterdag 29 juli!
Vanaf a.s. zondag gaat het restaurant even dicht voor de zomersluit, dus de koeling moet leeg! Laat u verrassen en krijg zaterdag 2x zoveel gangen.*
4 gangen -> 8 gangen
3 gangen -> 6 gangen
2 gangen -> 4 gangen

De gehele zomer bent u van harte welkom om te genieten van de Bib gourmand gerechten in de Bistro. De Bistro is van dinsdag t/m zaterdag vanaf 17.00 geopend. Het is zaterdag 29 juli niet mogelijk om a la carte te eten. *excl. dranken
Wij raden u aan tijdig te reserveren!