Nieuws

De Hoefslag is partner van het kwartaal bij Vis&Seizoen

Elk kwartaal benoemt Vis&Seizoen een partner tot ‘Partner van het kwartaal’, het eerste kwartaal wordt de Hoefslag in het zonnetje gezet! Doormiddel van een mooie video, wil Vis & Seizoen partners een podium geven en een kwartaal lang onder de aandacht brengen.

In deze video bereidt Raoul Meuwese een recept van het kwartaal, met daarin uiteraard een vis uit het juiste seizoen. Kwartaal 1 is dat bijvoorbeeld mosselen, oesters of kweek tarbot.

Bekijk de video van Chef-kok Raoul Meuwese en het gerecht van de nieuwe menukaart: Tarbot

Voor meer informatie over onze leverancier verwijzen wij u graag naar www.visenseizoen.nl

Misset Horeca Superlijst 2018

Na de bekendmaking van de drie restaurantgidsen Lekker, Gault&Millau en Michelin maakt Misset Horeca elk jaar de balans op: welke restaurants scoren gemiddeld het beste? Dat is de jaarlijkse Misset Horeca Superlijst, met daarop ruim 300 restaurants. De hoefslag is ook dit jaar weer gestegen en wel van plaats 30 naar 28!
Bekijk hier de volledige superlijst.

Winnaar Pay’s D’Oc

De Hoefslag is winnaar geworden van Pays d’Oc IGP wijnen. Met ‘Domaine Collovray & Terrier, ‘Péché de Vignes’, Chardonnay, 2016 op de wijnkaart’ heeft de Hoefslag een plek weten te bemachtigen in de top 5 van Nederland.
Sommeliers van Nederlandse toprestaurants kregen de kans zijn of haar favoriete Pays d’Oc IGP wijn van de wijnkaart in te sturen. In The French Connection werden bijna vijftig ingezonden wijnen geproefd door een panel van topsommeliers en wijnjournalisten.

Bronnen: MissetHoreca, wijn.nl, derestaurantkrant

Gratis shuttle service

Onbezorgd genieten van een cocktail of wijnarrangement? Bij de Hoefslag kunt u vanaf heden iedere zaterdag gebruik maken van een gratis exclusieve shuttle service! Binnen 6 kilometer vanaf de Hoefslag wordt u van en naar huis of een andere bestemming gebracht, op kosten van de Hoefslag!

U kunt bij de reservering aangeven dat u gebruik wilt maken van de gratis shuttle service. Het is ook mogelijk om op de avond zelf (tijdig) aan te geven dat u gebruik wilt maken van de shuttle service, zodat er een chauffeur voor u klaar staat.

Bel of mail ons gerust als u meer wilt weten over deze service.

Nieuw bij de Hoefslag: Raoul’s Tasting menu

Graag nodig ik u van harte uit voor een culinaire beleving: ‘Raoul’s tasting menu’.
Iedere zaterdagmiddag bereiden wij een verrassingsmenu van nieuwe gerechten;
een vast vijfgangenmenu met de mooiste producten van het seizoen waarin u
al mijn culinaire creativiteit zult proeven.

We kijken uit naar uw komst!

Raoul Meuwese
Chef de Hoefslag

Iedere zaterdagmiddag aanvang 13.00 uur
vijfgangenmeu
Kosten: € 75 euro p.p.

Reserveren Raoul’s tasting menu