Nieuws

Winnaar Pay’s D’Oc

De Hoefslag is winnaar geworden van Pays d’Oc IGP wijnen. Met ‘Domaine Collovray & Terrier, ‘Péché de Vignes’, Chardonnay, 2016 op de wijnkaart’ heeft de Hoefslag een plek weten te bemachtigen in de top 5 van Nederland.
Sommeliers van Nederlandse toprestaurants kregen de kans zijn of haar favoriete Pays d’Oc IGP wijn van de wijnkaart in te sturen. In The French Connection werden bijna vijftig ingezonden wijnen geproefd door een panel van topsommeliers en wijnjournalisten.

Bronnen: MissetHoreca, wijn.nl, derestaurantkrant

Gratis shuttle service

Onbezorgd genieten van een cocktail of wijnarrangement? Bij de Hoefslag kunt u vanaf heden iedere zaterdag gebruik maken van een gratis exclusieve shuttle service! Binnen 6 kilometer vanaf de Hoefslag wordt u van en naar huis of een andere bestemming gebracht, op kosten van de Hoefslag!

U kunt bij de reservering aangeven dat u gebruik wilt maken van de gratis shuttle service. Het is ook mogelijk om op de avond zelf (tijdig) aan te geven dat u gebruik wilt maken van de shuttle service, zodat er een chauffeur voor u klaar staat.

Bel of mail ons gerust als u meer wilt weten over deze service.

Nieuw bij de Hoefslag: Raoul’s Tasting menu

Graag nodig ik u van harte uit voor een culinaire beleving: ‘Raoul’s tasting menu’.
Iedere zaterdagmiddag bereiden wij een verrassingsmenu van nieuwe gerechten;
een vast vijfgangenmenu met de mooiste producten van het seizoen waarin u
al mijn culinaire creativiteit zult proeven.

We kijken uit naar uw komst!

Raoul Meuwese
Chef de Hoefslag

Iedere zaterdagmiddag aanvang 13.00 uur
vijfgangenmeu
Kosten: € 75 euro p.p.

Reserveren Raoul’s tasting menu

Bib bib hoera!

Na de mooie notering in de Lekker en de punten van Gault Millau hebben we weer goed nieuws mogen ontvangen: de bistro van de Hoefslag is bekroond met een Bib! De Bib Gourmand wordt uitgegeven door Michelin aan restaurants met een zeer goed driegangenmenu voor maximaal 37 euro, ongeacht de kookstijl van de keuken. De Hoefslag (bistro)  is een van 115 Bib Gourmand restaurants in Nederland en daar zijn we hartstikke trots op!

Om dit leuke nieuws te vieren bieden wij alle gasten die reserveren op donderdag 9, vrijdag 10 of zaterdag 11 november een feestelijk aperitief van het huis aan!

Leuk weetje: Bib is een afkorting van Bibendum, de naam van het bekende Michelin bandenmannetje.

Gault&Millau 2018

Gisteren was de uitreiking van de Gault&Millau 2018 in Jaarbeurs Utrecht tijdens de horecabeurs Gastronomie. Wij zijn zeer trots dat de Hoefslag wederom is opgenomen in de Gault&Millau 2018 met een beoordeling van 15 punten voor het restaurant en 12 punten voor de bistro.

Gault&Millau: Elegante creaties in stijlvol en toegankelijk concept”
“Deze uitspanning van meer dan een eeuw oud herbergt diverse concepten waaronder conferentieruimtes, een bar, een bistro en een gastronomisch restaurant. Na de geslaagde update is alles veel frisser en toegankelijker geworden, wat slim bekeken is. Het onthaal is vriendelijke en de service Professioneel. Chef Raoul Meuwese zorgt voor een aantrekkelijke 
kookstijl waarin het seizoen doorslaggevend is. interessant zijn de menu’s die zijn samengesteld op basis van de gerechten á la carte. De opbouw ervan is zeer goed en de smaken evenwichtig, zoals in de karaktervolle starts van langoustine met granny smith, koolrabi, eendenlever en dashi; lekker! Ook het lam met artisjok, tuinbonen, citroen en dukkah smaakt voortreffelijk en is respectvol klaargemaakt. Sommelier Kasper Scholten geeft goed advies en zorgt eventueel voor passende wijnen bij de menu’s, die bovendien niet krenterig worden geschonken. Maïtre Marco Westra zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt, waardoor gasten telkens graag terugkomen 

Mooie woorden van Gault&Millau waar we in 2018 op verder kunnen bouwen.

de Hoefslag Geaultmillau-2017