14 & 15 Juli | Fruits de Mer buiten de kaart

Helemaal naar Frankrijk rijden om daar fruits de mer te eten is niet nodig. Aankomend weekend serveert de Hoefslag voor de liefhebber buiten de kaart in zowel de bistro als het restaurant Fruits de Mer met diverse schaal en schelpdieren.

Fruit de mer2

Fruits de Mer 49 euro p.p.
Fruits de Mer Royal 65 euro p.p.
(Te bestellen vanaf 2 personen)

Reserveer een tafel

Marco’s Vrijmibo

U bent  vrijdag 7 juli weer van harte welkom bij Marco’s Vrj-Mi-Bo, dé vrijdagmiddagborrel! Onze maître Marco presenteert een bijzondere selectie open wijnen, chef Raoul verzorgt uiteraard heerlijke gerechtjes van de barkaart zorgt ervoor dat we het weekend fantastisch gaan inluiden! Vertel het aan vrienden, collega’s en relaties en blok 7 juli vanaf 16.00 uur in de agenda. De borrel zal plaatsvinden in de tuin en het terras van de Hoefslag

> Na de borrel dineren in de Hoefslag? Vergeet dan niet tijdig te reserveren (vol = vol)
> Geen zorgen over wie de BoB is? Maak gebruik van onze thuisbrengservice

Foodreporter | Wilde zomer

Hoewel het wildseizoen al even achter ons ligt, willen we u deze mooie video die ‘Food Reporter’ maakte over het favoriete wildgerecht van onze chef Raoul Meuwese niet onthouden.
We zouden bijna weer zin krijgen in de herfst!

The Taste of Perfume!

Dinsdag 4 juli organiseert de Hoefslag een uniek diner in samenwerking met het exclusieve dames parfum House of Sillage genaamd: ‘The Taste of Perfume’. De vraag “wat is het geheim van parfum en hoe beïnvloedt geur ons in bijna alles wat we doen?” staat centraal deze avond. Jeroen Graas en Koert-Jan de Bruijn van House of Sillage en Frank de Heer van de Hoefslag hebben de handen ineen geslagen om voor u een onvergetelijke gastronomische beleving te creëren waarbij geur en smaak centraal staan.

‘The Taste of Perfume’ is een nieuwe beleving en ervaring op het gebied van geur en smaak; nooit eerder kwamen deze twee werelden op zo’n unieke manier bij elkaar. Bestel uw toegangskaart inclusief diner via deze link, wij kijken uit naar uw komst.

 

24 juni – Food meets Fashion

Zaterdag 24 juni komt o.a de bekende Nederlandse modeontwerpster MC Collignon – The Conscious Collection exclusief naar de Hoefslag voor haar ‘VIP Summer Sale’ tijdens Food meets Fashion!

Datum: Zaterdag 24 juni 2017
Tijd: 13.00 uur
Meer informatie: Klik hier
Toegangskaarten: Klik hier