Nieuwjaarsbijeenkomst

Beleef ook zakelijk kerst bij de Hoefslag. Verras uw medewerkers en relaties met een onvergetelijk kerstdiner in het restaurant*, een gezellige nieuwjaarsborrel met mooie hapjes in de bar of een sfeervol diner in de bistro. Uiteraard is het mogelijk voorafgaand aan uw lunch of diner te vergaderen in een van de conference rooms. Bekijk ook onze inspiratiebrochure.

Voor zowel kleine als groter gezelschappen zijn de mogelijkheden bij de Hoefslag uiteenlopend:

Fine dining
Naast de gerechten op de lunch,- en dinerkaart biedt de Hoefslag aantrekkelijke decemberarrangementen vanaf 47,50 euro p.p. Reserveer bijvoorbeeld met uw gezelschap de Chef’s Tables voor een uniek kijkje in de keuken!

Bistro
Ook in de decembermaand is de bistro de ultieme plek voor een culinaire beleving voor een aantrekkelijke prijs. Kies bijvoorbeeld voor een Bib Gourmand menu; een culinair menu van maximaal 37 euro.

Bar
De bar is ideaal voor een borrel voor gezelschappen van 10 tot 100 personen. Uiteraard kunnen wij uw kerst,- of nieuwjaarsborrel aankleden met hapjes, wijnen naar keuze, champagne of cocktails.

Conference & private dining

De sfeervolle ruimtes zijn perfect voor een eindejaarsbijeenkomst en besloten diners. De Hoefslag biedt verschillende aantrekkelijke (vergader-)arrangementen, een arrangement op maat is uiteraard ook mogelijk.

In verband met de drukte raden wij u aan tijdig contact op te nemen, om teleurstelling te voorkomen. Nieuwsgierig hoe de Hoefslag eruit ziet in kerstsfeer? Bekijk hier de sfeerimpressie.

Ons team staat te allen tijde voor u klaar om u van dienst te zijn, we kijken uit naar uw komst!