Fine dining

Fine dining

Beleving mét Michelinster
Chef-kok Raoul Meuwese en zijn team bereiden pure, klassieke gerechten. De gerechten wisselen ieder seizoen en worden op verrassende wijze gepresenteerd.

De Hoefslag is een toegankelijk restaurant met Michelinster; in de sfeervolle ambiance voelt een ieder zich thuis en staan onze gasten centraal. Is uw tijd beperkt? Geef het door aan onze brigade, dan houden wij uiteraard rekening met uw planning.

Chef-kok Raoul Meuwese streeft ernaar om onze gasten een totaal beleving te bieden waarin alles klopt. Ervaar het zelf en reserveer het ‘Beleef de Hoefslag‘ arrangement (99 euro p.p.)

Pasen bij de Hoefslag

 

Culinair genieten hoeft niet altijd duur te zijn. U geniet bij de Hoefslag al van een compleet ‘Beleef de Hoefslag‘ arrangement met aperitief, viergangendiner, bijpassende wijnen, water en koffie met friandises voor 99 euro per persoon.

De Hoefslag is trots op haar Michelinster; een kroon op het werk van chef-kok Raoul Meuwese en hun team. De Hoefslag staat tevens op 23e plaats in de Restaurantgids Lekker500 editie 2018.

Menukaarten NL & ENG