Conference

Vergaderen bij de Hoefslag staat voor meer dan functioneel vergaderen alleen. De Hoefslag is een vergaderlocatie waar u geïnspireerd wordt door de groene omgeving, het interieur en de service. De culinaire invulling kan worden verzorgd door zowel de bistro als het restaurant. De ‘conference & private dining rooms’ lenen zich perfect voor een boardmeeting, plenaire sessie of presentatie en door het sfeervolle interieur ook voor besloten lunches en diners.

De ruimtes ‘bosch’, ‘heide’ en ‘duin’ zijn begin 2016 gerenoveerd en opnieuw ingericht. Functioneel uiteraard van alle gemakken voorzien en onderscheidend door het hoge serviceniveau en de culinaire invulling.

Voor informatie over de ruimtes en vergaderarrangementen, bekijk hier de brochure.

 

Het team van de Hoefslag helpt u graag met uw (zakelijke) bijeenkomst. Neem voor een vrijblijvende offerte of een rondleiding contact met ons op via sales@hoefslag.nl of 030- 225 1051. Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen.

Combineer uw meeting met een lunch of diner in het restaurant of de bistro of maak gebruik van een aantrekkelijk vergaderarrangement. Vergaderbreak? Maak een verfrissende boswandeling of maak een tocht door de mooie omgeving op een Solex!

U boekt al een arrangement vanaf 37,50 per persoon.