Bistro

Bistro

Heerlijk, informeel genieten
De bistro van de Hoefslag staat voor sfeer, gezelligheid en natuurlijk heerlijk eten. De bistro is trotse bezitter van de ‘Bib Gourmand’ die uitgegeven wordt door Michelin aan restaurants met een zeer goed driegangenmenu voor maximaal 37 euro. (Bib is een afkorting van Bibendum, de naam van het bekende Michelin bandenmannetje).

Een diner met vrienden of familie, een zakelijke afspraak of een romantische avond; een bezoek aan de bistro van de Hoefslag staat garant voor een betaalbare, culinaire beleving. Jong (kinderen zijn zeker welkom, we hebben een kindermenu) en oud geniet in de informele en intieme setting van de bistro.

 

 

 

Op de menukaart van de bistro staan klassieke bistro gerechten, waarin u de ‘ster’ van de Hoefslag proeft. Net als in het restaurant streven we ook in de bistro naar een unieke gastronomische beleving waarin alles klopt; het eten, de bediening en de ambiance.

Onze enthousiaste brigade werkt vanuit een open keuken. De sfeervolle ambiance en de bijzonder gastvrije service maken de bistro wat onze gasten betreft een van de best bewaarde geheimen van Bosch en Duin.

Menukaarten NL & ENG