Bar

Bar

“Uniek in sfeer en gastronomie” is wat onze gasten zeggen na een bezoek aan de bar van de Hoefslag.
Een perfecte cappuccino, lunchgerecht, aperitief voorafgaand aan uw diner of een uitgebreide borrel na een intensieve meeting; de bar is een ideale ontmoetingsplaats voor zowel zakelijke als particuliere gasten. Wij ontvangen u met plezier in de bar, waar uw “Hoefslag-beleving” begint… of eindigt!

Wilt u een afspraak combineren met een (bescheiden) lunch, een salade, sandwich of warm lunchgerecht? Van maandag tot en met vrijdag kunt u vanaf 12.00 uur een keuze maken van de gerechten op de kleine kaart.

Op de barkaart vindt u hartige en zoete gerechtjes, afgeleid van de a la carte kaart van het restaurant en geïnspireerd op het seizoen.

 

De Hoefslag is een symbiose van fine dining, bistro, bar en conference: vier verschillende concepten onder één dak die elkaar positief versterken. Een bezoek aan de bar van de Hoefslag is een beleving op zich en een perfecte aanvulling op een heerlijke avond uit.

Maandag t/m zaterdag is de bar vanaf 12.00 uur geopend. Uiteraard is het ook mogelijk om in de bar een gezellige borrel of receptie te organiseren voor zowel particuliere als zakelijke (feestelijke) aangelegenheden. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Menukaarten NL & ENG